Estudiantes Academy Alicante

Een goede voorbereiding is het halve werk!

 

Campus

Bij de grote wissel van de groep in augustus/september en in januari / februari organiseert Estudiantes Costa Blanca een vijfdaagse intensieve voorbereidende training op het campusterrein van de Universiteit van Alicante. Estudiantes Costa Blanca heeft hier haar eigen skills lab met twee Spaanse verpleegkunde docenten die zelf ook nog volop werkzaam zijn in de zorg in Spanje.

De training is vooral voor verpleegkundigen, verzorgenden en doktersassistenten. Doe je een andere opleiding maar vind je het gezellig om er bij aanwezig te zijn dan zullen we die optie van te voren altijd met je bespreken.

Tijdens deze dagen bereiden wij je voor op de taal, cultuur en hebben we skills lessen in het Spaans. Inmiddels doen we dit nu al heel wat jaartjes en gebleken is dat dit dé ultieme voorbereiding is op jouw zorgstage in Spanje. Niet meteen beginnen, stap voor stap wennen, en daarnaast bouw je een band op met de groep en leren we elkaar goed kennen.

Bij het inschrijfpakket ontvang je van ons een brochure over deze voorbereidende training.

Estudiantes Academy Alicante

Sinds 2020 zijn wij gestart met onze Estudiantes Academy. Door de nieuwe situatie ontstaan door Covid-19 krijgen wij nu regelmatig de vraag om kleinere projecten te organiseren.

Onder deze projecten vallen bijvoorbeeld kortdurende stages, de Campus week voor studenten die een zorg-opleiding volgen, taal trainingen of overige projecten die aansluiten op wat deze tijd vraagt. De projecten kunnen eveneens deels online georganiseerd worden.

Estudiantes heeft een groot netwerk in de regio van Alicante en werkt samen met BIG gerelateerde bedrijven, zorg leerbedrijven, universiteiten, overige zorg opleidingen, vrijwilligersinstanties en nog veel meer.

Voor meer informatie zijn wij telefonisch of per mail te bereiken.

Wil jij jouw plekje alvast reserveren en het infopakket met inschrijfformulieren ontvangen, laat ons dat snel weten via het Contact Formulier.