HUISVESTING

Home is where the heart is

HUIS VESTING

Home is where the heart is

Huisvesting

Huisvesting in eigen beheer, de voordelen:

Huisvesting zelf organiseren zoals Estudiantes Costa Blanca doet is een groot voordeel. Zo kom je bij aankomst nooit voor ongewenste verrassingen te staan. Alle accommodaties, die bestaan uit appartementen en bungalows, zijn zeer goed verzorgd, volledig gemeubileerd en voldoen aan de (hiervoor) geldende Europese Normen. Huisvesting zelf organiseren heeft nog een ander groot voordeel voor jou als student. Wij letten bij plaatsing op de goede bereikbaarheid ten aanzien van je stageplaats. Niet in de laatste plaats liggen natuurlijk alle accommodaties in goede, veilige buurten.

Huisvesting Estudiantes Costa Blanca, samenwonen:
In onze accommodaties woon je vaak samen met andere studenten die stagelopen via Estudiantes Costa Blanca. Elke student heeft een eigen kamer. Afhankelijk van de accommodatie verblijf je met twee, drie of vier andere studenten. Zit jouw klasgenootje in een dorp of stad verderop? Geen probleem. Het openbaar vervoer gaat misschien niet zo vaak als in Nederland maar jullie kunnen elkaar allemaal bereiken.

Volledig gemeubileerde accommodaties:
Alle bungalows en appartementen zijn gemeubileerd. Ook potten, pannen en bestek zijn aanwezig. Daarnaast is er in elke accommodatie een wasmachine aanwezig dus je hoeft niet naar een wasserette. Uiteraard zijn er er dan ook een strijkplank en een strijkijzer voor je om te gebruiken.

Wil jij jouw plekje alvast reserveren en het infopakket met inschrijfformulieren ontvangen, laat ons dat snel weten via het Contact Formulier.

Wil je de sfeer alvast een beetje proeven?
Klik dan even door naar ons
YouTube kanaal met verschillende filmpjes van onze accommodaties en de mooie omgeving.