SERVICE PAKKET

Wat anderen niet doen, doen wij wel

Servicepakket

Als je een buitenland stage wilt regelen heb je de mogelijkheid om naar het zonnige Spanje te gaan. Je zou het allemaal zelf kunnen regelen maar je kan het natuurlijk ook uit handen geven. Estudiantes Costa Blanca kan het van A tot Z voor je regelen. Sinds 2011 zijn wij gevestigd voor zorg en welzijn stages aan de Costa Blanca en inmiddels hebben wij alles voor jou al op een rijtje gezet. Wij hebben al jaren een vaste samenwerking met scholen in NL, leerbedrijven in Spanje, hebben de appartementen in eigen beheer en weten je heel veel te vertellen over de mooie omgeving. Daarnaast heb je hier altijd mensen dicht bij je die je kunnen helpen in geval van nood en wonen er sowieso allemaal Estudiantes studenten in de buurt zodat je je nooit alleen hoeft te voelen en organiseren we regelmatig leuke uitstapjes met de gehele groep.

 

Een zonnige zorgstage in Spanje

In ons standaard servicepakket, dat voor iedereen gelijk is, bieden wij je een all-in service waardoor jouw stage in Spanje een zorgeloze droomstage kan worden.

In ons servicepakket bieden wij jou een gedeeld appartement of bungalow (inclusief gas/water/licht/internet en overige gemeentelijke kosten), Nederlandse stagebegeleiding samen met jouw Spaanse begeleider van stage, begeleiding bij het uitvoeren en nakijken van opdrachten in een Spaanse omgeving, het beoordelen van examens (altijd in overleg met school), zo nodig persoonlijke begeleiding bij je dagelijkse leventje in Spanje en zeer regelmatig coaching gesprekken bij jou thuis of op de werkvloer. 

Klik hier om een idee van de kosten te krijgen.