WIE ZIJN WIJ ?

Estudiantes Costa Blanca, voor de Beste Zorg en Welzijn Stages

Wie Zijn Wij

Estudiantes Costa Blanca is sinds 2011 gevestigd aan de Costa Blanca voor Zorg- en Welzijn Stages.

Opgezet en geleidt door Laura en Eef Westers voor het regelen en compleet verzorgen van de beste Zorg en Welzijn stages in de regio Costa Blanca van het zonnige Spanje. Door onze jarenlange ervaring, onze vaste samenwerking zowel met scholen in Nederland als met leerbedrijven in Spanje en doordat we al onze huisvesting in eigen beheer hebben, kunnen wij je een All-in Servicepakket bieden waardoor jouw stage in Spanje een zorgeloze droomstage kan worden.

Laura is het stralende gezicht van onze school en werkt vooral voor de schermen. Zij onderhoudt alle contacten met de student, de school in Nederland en met het leerbedrijf in Spanje. Zij heeft zowel een pedagogische als verpleegkundige opleiding en heeft een brede kennis van de zorg in Spanje. Bovendien heeft ze altijd leuke en inspirerende ideeën om te vernieuwen en verbeteren wat erg motiverend werkt.

Eef houd zich voornamelijk bezig met de activiteiten achter de schermen van onze school. Hij is vooral actief met contracten, het financiële gedeelte en de huisvesting. Ondanks deze wellicht wat saaiere taken is Eef absoluut ook het gezellige gezicht van Estudiantes Costa Blanca.

Samen vormen zij een perfect team en weten uit ervaring dat geen doel te ver is als je plezier hebt in wat je doet.

Ontdek welke diensten zijn inbegrepen in ons uitgebreide  All-in Servicepakket.
Krijg een helder overzicht van het All-in Kostenplaatje.

Weet jij al wat je wilt en direct het informatiepakket met inschrijfformulier ontvangen, laat het ons snel weten via het Contact Formulier.